Ako sa dá posunúť vpred aj v čase uzavretých hraníc? Inšpiruj sa s nami a vyhraj zaujímavé ceny!

26. October 2020 | Experience Valuable Sharing |
1,008 videní

Od pondelka u nás platia prísne pravidlá týkajúce sa pohybu či trávenia voľného času. Očakáva sa od nás, že svoju mobilitu obmedzíme na nevyhnutné úkony a tak spoločne prispejeme k lepšiemu a hlavne bezpečnejšiemu zajtrajšku. Súhrn predošlých, aktuálnych a pravdepodobne aj budúcich opatrení u nás a v zahraničí, dáva jasný signál – do bezstarostných cestovateľských návykov sa nevrátime ešte nejaký čas. Týmto ťa však nechceme strašiť, ale naopak, chceme ti ukázať možnosti, ako momentálnu situáciu využiť vo svoj prospech a neporušiť pri tom žiadne z nevyhnutných opatrení. 

Nedávno sme ti priniesli článok o kampani Time to move, ktorá zdôrazňuje, že byť na seba náročný dnes, znamená žať úspech v budúcnosti – či je reč o pracovných možnostiach, nových príležitostiach, alebo vlastných osobných úspechoch. Ak si pod frázou Time to move predstavuješ návštevu inej krajiny, cestovanie alebo nejaký spôsob fyzického pohybu, nemýliš sa. Ale uvedomil si si niekedy, že ‚hýbať sa‘ a teda napredovať, vieš aj osobnostne? 

A teraz sa na chvíľočku zamysli nad otázkou: Aké rozhodnutie ťa posunulo tento rok vpred? Bolo to dobrovoľníctvo, výmenný pobyt, Erasmus, stáž? Alebo si sa začal učiť nový jazyk, začal si cvičiť, niečo tvoriť alebo aktívne podporovať? 

My v Mladiinfo si myslíme, že každá dobre mienená činnosť si zaslúži byť ocenená. Takisto by sa o nej malo čo najviac hovoriť, pretože práve to, čo teba posunulo vpred, môže byť pre niekoho iného veľkou inšpiráciou. Takto sa ku konaniu dobra, pomáhaniu si navzájom či vzdelávaniu neformálnym spôsobom pridáva neustále viac a viac ľudí. A o to tu predsa ide, však?

Preto sme sa ťa rozhodli podporiť. Na našom profile na Facebooku nahraj do komentára pod príspevok Time to move fotku aktivity, ktorá ťa tento rok posunula ďalej, a do komentára pod ňu pridaj krátky opis, o čo konkrétne šlo a čo si vďaka tomu získal.

A čo môžeš získať od nás? Z komentárov vyberieme troch výhercov s najväčším počtom lajkov, ktorí získajú #TimeToMove cestovateľské balíčky s praktickými vecami, ako sú batoh, termoska, fľaša na vodu, drevený príbor alebo znovu použiteľný pohár. Zapoj seba, svojich kamošov a známych, a zvýš svoju šancu na získanie tohto balíka pre dobrodruhov! 

Nejde však len o víťazstvo. Ako sme už spomenuli, zároveň sa môžeš stáť inšpiráciou pre iných. Cez svoju skúsenosť môžeš ukázať inému mladému človeku, ako môže pomáhať iným, alebo ako hľadať cestu k zlepšeniu svojho ja. Staň sa inšpiráciou! Ver nám, má to zmysel. 

Želáme veľa šťastia v súťaži a odvahu pri ďalších príležitostiach sebarozvoja. 

1,008 videní