Vycestuj na dobrovoľníctvo do Estónska!

16. September 2021 | Archív |
979 videní

Hľadáme 12 dobrovoľníkov, ktorí s nami vycestujú na dobrovoľnícke projekty po celom Estónsku. Ak máš 18-30 rokov, ponuka platí práve pre teba. Nepremeškaj príležitosť vyskúšať si prácu v mládežníckych centrách, škôlkach či centrách pre znevýhodnených ľudí.

PRE KOHO JE TOTO DOBROVOĽNÍCTVO VHODNÉ?

Pre mladého človeka (18 – 30), ktorý chce vycestovať do zahraničia za novými skúsenosťami a zážitkami, no zároveň chce, aby jeho/jej práca mala zmysel. Aktuálne hľadáme viacerých mladých nadšencov/nadšenkyň, pretože dostupných projektov je až dvanásť. Čo tak vziať svojho kamoša/kamošku a spoločne vycestovať na nezabudnuteľné dobrodružstvo spolu?

KDE: rôzne mestá, Estónsko
KEDY: v závislosti od projektu
DĹŽKA: 6 až 12 mesiacov
DEADLINE na prihlásenie: 25. september

Zaujala ťa táto ponuka? Pozri si INFOPACK projektov, v ktorom nájdeš všetko o dobrovoľníckych ponukách v Estónsku. Pre viac info alebo predstave o organizáciách si pozri aj web projektu. Obe stránky ti poskytnú podrobnosti o ubytovaní, finančnom príspevku na tvojom projekte, doprave či iných výhodách, ktoré vycestovaním na dobrovoľníctvo získaš.

Prostredníctvom tohto formuláru sa môžeš na dobrovoľníctvo prihlásiť a následne ťa kontaktujeme a prejdeme spolu ďalšie kroky. Počas celého procesu od prihlášky, vycestovania, vykonávania dobrovoľníctva až návratu domov sme ti k dispozícií ako tvoja vysielajúca organizácia.

Máš otázky, na ktoré odpovede si nenašiel/nenašla? Napíš nám! Vysielaniu dobrovoľníkov do zahraničia za teba a nás vybavuje: kriva.simona@gmail.com, ktorá ti rada poradí.


STÁLE VÁHAŠ? Prečítaj si dôvody prečo vycestovať na dobrovoľnícky projekt (aj v čase pandémie):

10 najčastejších otázok o dobrovoľníctve
DOBROVOĽNÍCTVO POČAS PANDÉMIE
Mladiinfo LIVE TALK o dobrovoľníctve II.

TENTO PROJEKT NIE JE TO, ČO SI HĽADAL/A?

Pokiaľ máš záujem o projekt s inou témou alebo v inej krajine, zaregistruj sa na portáli European Solidarity Corps a nájdi si projekt podľa svojich predstáv. Zaregistruj sa na náš NEWSLETTER, na ktorý ti budeme každý mesiac posielať najaktuálnejšie ponuky dobrovoľníctva v zahraničí! Zaregistuj sa tu.

Tím Mladiinfo Slovensko ti rád pomôže s vycestovaním na dobrovoľníctvo ako tvoja vysielajúca organizácia.

 Veľa šťastia!

979 videní