Poď na dobrovoľníctvo do Krakowa!

6. September 2021 | Archív |
816 videní

Zaži čarovné Vianoce, sviežu jar a aj trochu letných lúčov na dlhodobom projekte v srdci Krakowa! Vycestuj za dobrovoľníctvom do tých najväčších a najspoľahlivejších organizácií v Poľsku.

PRE KOHO JE TOTO DOBROVOĽNÍCTVO VHODNÉ?

Pre mladého človeka (18 – 30), ktorý by rád zažil multikultúrne prostredie v historickom Krakowe. Hľadáme viacerých mladých nadšenecov/nadšenkyň, pretože dostupných projektov je tentokrát mnoho! Vezmi si sebou aj svojho kamoša/kamošku a poďte na nezabudnuteľné dobrodružstvo spolu.

Pozri si INFOPACK, v ktorom nájdeš všetko o dobrovoľníckych ponukách pre teba, a tiež ich web.

KDE: Krakow, Poľsko
KEDY: 1. novembra a končí 30. júla.
DĹŽKA: 9 mesiacov
DEADLINE na prihlásenie: asap

O PROJEKTE

Na projekte sa zúčastní 32 dobrovoľníkov vo veku 18-30 rokov, ktorí si môžu vyberať z  rôznych náplní práce či organizácií. Projekt umožňuje dobrovoľníkom z rôznych krajín zapájať sa do aktivít krakovských vzdelávacích inštitúcií. Či pôjde o pozície zamerané na kreativitu, organizovanie, miestnu a občiansku aktivitu alebo škôlky, je na individuálnom výbere.

Pozri si INFOPACK a web, kde nájdeš všetky podrobnosti o voľných dobrovoľníckych ponukách.

Tvojou hosťujúcou organizáciou bude Associazione A.L.A. – APS (FacebookInstagram). Všetky bližšie informácie a konkrétne zážitky dobrovoľníkov si môžeš prečítať na ich BLOGU.

Hlavným komunikačným jazykom projektu bude angličtina. Ak budeš mať záujem naučiť sa základy poľštiny, alebo sa v nej zlepšiť, bude ti poskytnutý kurz poľskéhojazyka.

Cieľom projektu je poskytnúť európskej mládeži príležitosti na rozvoj znalostí, zručností a postojov prostredníctvom práce v poľských vzdelávacích inštitúciách zapojených do neformálneho vzdelávania. Využi túto možnosť a prihlás sa už dnes! Viac info ako na to, nájdeš v INFOPACK-u.

Máš nejaké otázky? Napíš nám!

Vysielaniu dobrovoľníkov do zahraničia za teba a nás vybavuje: kriva.simona@gmail.com

STÁLE VÁHAŠ? Prečítaj si dôvody prečo vycestovať na dobrovoľnícky projekt (aj v čase pandémie):

10 najčastejších otázok o dobrovoľníctve
DOBROVOĽNÍCTVO POČAS PANDÉMIE
Mladiinfo LIVE TALK o dobrovoľníctve II.

 

TENTO PROJEKT NIE JE TO, ČO SI HĽADAL/A?

Pokiaľ máš záujem o projekt s inou témou alebo v inej krajine, zaregistruj sa na portáli European Solidarity Corps a nájdi si projekt podľa svojich predstáv. Zaregistruj sa na náš NEWSLETTER, na ktorý ti budeme každý mesiac posielať najaktuálnejšie ponuky dobrovoľníctva v zahraničí! Zaregistuj sa tu.

Tím Mladiinfo Slovensko ti rád pomôže s vycestovaním na dobrovoľníctvo ako tvoja vysielajúca organizácia.

 Veľa šťastia!

This image has an empty alt attribute; its file name is logo_mladiinfo_for_web.gif
816 videní