Aktuálna ponuka v Maďarsku –  Nagyvázsony

28. October 2022 | Archív |
797 videní

Organizácia Fekete Sereg má pre teba opäť novú ponuku – v dedinke Nagyvázsony blízko Balatonu, známej aj svojím stredovekým hradom. V článku sa dozvieš viac informácií o tejto jedinečnej príležitosti. 

O PROJEKTE

KDE: Maďarsko, Nagyvázsony

KEDY: 15.11.2022 – 8.12.2022

KTO: 18-30 rokov, 15 dobrovoľníkov (24 dní)

VIAC INFO NA: http://www.fekete-sereg.hu/en  alebo FB page

 

Tvoja úloha

  1. Práca s deťmi. Dobrovoľníci pripravujú aktivity pre deti miestnej základnej školy, materskej školy a poobednej školy.
  2. Nástrojová dielňa a Zelený deň. Workshop budú viesť dvaja profesionáli na výrobu nástrojov. Budeme zbierať materiály z neďalekého lesa a vyrábať nástroje. Počas “Green Day” plánujeme upratovať stred obce od odpadkov, rekonštruovať lavičky v areáli zrúcaniny kláštora.
  3. 25. narodeniny Fekete Sereg. Naše združenie tento rok oslavuje narodeniny, preto organizujeme dvojdňové narodeninové podujatie. Na prípravách podujatia ako aj na samotnom podujatí sa podieľajú dobrovoľníci.
  4. Komunikácia a sociálne médiá, vizuálna dokumentácia – budeš fotiť, aktualizovať náš facebook a instagram (príspevky, príbehy a reelská), natáčať krátke filmy aj vytvárať články.

Po príchode absolvuješ dvojdňový tréning a prípravu. Možnosť učiť sa súčasne maďarský jazyk.

Cestovné náklady budú podľa vzdialenosti hradené prostredníctvom bankového prevodu po obdržaní všetkých cestovných dokladov, lístkov atď. Vreckové na osobu 120 eur, príspevok na stravu 60 eur. Dobrovoľníci bývajú v turistickej ubytovni obce. Ubytovňa môže poskytnúť približne tri izby pre 15 osôb. Každá izba má vlastnú kúpeľňu. Hostel má jednu kuchyňu s kuchynským náradím, jedálenský kút a jednu práčku. Hostel má Wi-Fi. Je dobré si priniesť vlastnú zubnú pastu, šampón, fén, Európsky preukaz zdravotného poistenia (EPZP), uterák, lieky, pohodlné oblečenie a obuv na outdoorové aktivity, niečo zaujímavé o vašej krajine (predmet, príbeh, pieseň alebo čokoľvek, čo by ste chceli odprezentovať pre ostatných účastníkov).

KONTAKT

Rita Kandikó

WhatsApp: + 36304239737

Kira Németh

WhatsApp: +36305034834

797 videní