Náš MLADIINFO BLOGerský tím sa rozrastá o nového člena

26. February 2021 | Naše aktivity |
756 videní

NOVÝ ČLEN TÍMU, ERIK:

Čím som šťastnejší, tým menej vidím

“Povedz nám 10 viet, ktorými by si opísala svoju osobnosť” 

Takže ahojte! Moje meno je Erik Šiška a pochádzam zo Záhoria. Som študentom masmediálnej komunikácie, čo o mne aj veľa vypovedá. Som extrovertný typ, ktorý je rád stredobodom pozornosti no aj napriek tomu rád zaleziem do rohu a vyhýbam sa kontaktu s ľuďmi. Potrebujem k životnému fungovaniu stále okolo seba ľudí a rád spoznávam ďalších a ďalších, ale pri tele si ich držím len zopár. Milujem nekonečné párty, ale mojim ideálnym večerom sú „late night talks“ pri víne. Vínová kultúra je v mojom živote úzko spätá aj s folklórom, ktorému sa venujem posledných 8 rokov. Som veľkým milovníkom kvalitnej hudby, akéhokoľvek žánru, tanca a umenia všeobecne. Mám veľmi rád cestovanie a spoznávanie iných kultúr. Mojim malým snom je utiecť niekam na druhý koniec planéty a otvoriť si stánok so slovenským jedlom vo forme „street foodu“.

“Čo ťa baví na písaní a kreatívnej tvorbe?”

Vždy som mal rád skôr rozprávanie ako písanie. Mám rád možnosti kreatívnej improvizačnej tvorby v podobe moderovania akcií alebo všeobecne rozprávaní pred publikom. Vzťah ku písaniu sa vo mne prejavil, keď som písal cestopis zo stopovania. Odvtedy som sa písaniu začal venovať intenzívnejšie. Na písaní ma baví tá práca s textom. Kreatívne využívanie jazykových prostriedkov a celkové formulovanie viet.

“Prečo si sa rozhodla pre Mladiinfo Slovensko?” 

Pretože ma zaujímala forma dobrovoľníctva, ako práca mentora/buddyho. Časom som začal viac sledovať Mladiinfo na sociálnych sieťach a páčilo sa mi, akým spôsobom komunikujú a čomu všetkému sa venujú. Zaujala ma práca s mladými a preto som sa rozhodol pripojiť do tímu.

NÁŠ STARO-NOVÝ TÍM, ktorý už dobre poznáte. Dievčatá vám, už takmer rok, prinášajú zaujímavé články na náš Mladiinfo web. Poďme si pripomenúť ich motiváciu k blogovaniu.

DOMINIKA

“Prečo si sa rozhodla pre Mladiinfo Slovensko?” 

Mladiinfo sú mimovládna organizácia, ktorá dáva možnosť mladým ľuďom vyskúšať si dobrovoľníctvo v zahraničí na báze reciprocity. Vždy som obdivovala ľudí, ktorí makajú nezištne pre dobro iných. Zároveň využívajú svoj intelekt a vedomosti, aby sa zlepšovali a ťahali hore aj druhých. V dnešnom svete je takéto prostredie veľmi cenné. A tak som si povedala, prečo sa nepridať?

PATI

“Prečo si sa rozhodla pre Mladiinfo Slovensko?”

Neziskovú organizáciu Mladiinfo Slovensko som sledovala už dlhší čas na sociálnych sieťach. Páči sa mi ich spôsob komunikácie s mladými ľuďmi a najmä to, čo pre nich robia. Vysielajú dobrovoľníkov do celého sveta, aby aj oni spoznali, ako sa žije v iných krajinách. Považujem to za pozitívum pre každého mladého človeka, pretože cestovanie vás naučí mnohým veciam, napríklad zodpovednosti, samostatnosti a v niektorých prípadoch aj väčšej komunikatívnosti. Preto som sa rozhodla podieľať na tejto, z môjho pohľadu, prínosnej aktivite priamo v centre diania.

756 videní