Vycestuj s nami do Kambodže! Vzdelávací projekt

21. January 2022 | Archív |
1,256 videní

Kambodža je miestom mnohých prekrásnych chrámov a komplexov, exotickou prírodou a zaujímavou históriou. Navštív s nami Phnom Penh a iné klenoty, ochutnaj pravú východoázijskú kuchyňu. Ak ťa láka objavovať starovekú kultúru, vycestuj s nami dobrovoľníčiť do Kambodže a zaži ďalšie nové dobrodružstvá!

Tvoja úloha

Dobrovoľníci budú spolupracovať na organizovaní rôznych workshopov, školení a aktivít na podporu vzdelávania a rozvoja študentov, učiť angličtinu a zapoja sa do stavebných aktivít na renováciu učebne, skrášlenie areálu a vybudovanie budov v kempingu. Dôraz sa kladie na rozvoj mládeže a vzdelávanie detí, súčasťou bude aj práca s miestnymi ľuďmi v programe vytvárania príjmu.

O PROJEKTE

KDE: Kambodža

KEDY: jar-leto 2022

DĹŽKA: 3 mesiace

VEK: 18 – 30 rokov

STRÁNKA ORGANIZÁCIE: https://cyacambodia.org/

Odkaz na článok v angličtine nájdeš tu.

Kvalifikácia a predpoklady dobrovoľníka

  • silná motivácia pracovať v tíme ako tímový hráč alebo líder
  • byť schopný komunikovať v angličtine (počúvanie, čítanie, hovorenie a písanie)
  • sebamotivácia a schopnosť riadiť svoj vlastný čas
  • zručnosť a kreativita

Ubytovanie a strava

Dobrovoľníci budú ubytovaní v bungalovoch vo vnútri komunitného centra. V každom bungalove sa budú spolu deliť 3 – 4 dobrovoľníci. Ubytovanie je vybavené jednoduchým matracom na spanie, prikrývkami, vankúšmi a sieťkami proti komárom. V centre je oddelená kúpeľňa a WC.

3 jedlá denne budú hradené z účastníckeho poplatku, pričom bude zabezpečená aj možnosť na varenie vlastného jedla. Jedlá budú základné kambodžské jedlá. Vedúci tábora vám poskytne dostatok informácií o tom, kde si môžete kúpiť jedlo a suroviny na varenie.

Vybavovanie víz a cestovania

Vzhľadom na súčasnú situáciu musia byť všetci dobrovoľníci plne zaočkovaní jednou z vakcín uznávaných Európskou agentúrou pre lieky. Informácie o obmedzeniach COVID-19 nájdete tu

Od novembra 2021 vláda oznámila, že turisti už nemusia ísť do karantény, ak sú plne zaočkovaní, majú očkovacie preukazy alebo negatívny test PCR nie starší ako 72 hodín pred príchodom do Kambodže. Pri pristávaní v Kambodži musia turisti absolvovať rýchly test.

Užitočné informácie o dohodách o vízach nájdete tu: https://www.evisa.gov.kh/

Máš nejaké otázky? Napíš nám!

Prihlasovanie na túto pozíciu je otvorené. Neváhaj a zapoj sa ihneď!

Zapoj sa k ostatným dobrovoľníkom a vycestuj do zahraničia cez Mladiinfo.sk, ktorá ti rada poradí. Svoje životopisy posielajte v angličtine.

Email: volunteers@mladiinfo.skprojects@mladiinfo.sk

Odkaz na článok v angličtine nájdeš tu.

 

1,256 videní