Čo nám priniesol rok 2021?

31. December 2021 | Archív |
910 videní

Pred začiatkom nového kalendárneho roka sa zvyčajne obzeráme a hodnotíme ten uplynulý. Naučil/a som sa niečo nové a zaujímavé? Skúsil/a som vykročiť zo svojej komfortnej zóny? Zažil/a som situáciu, ktorú si budem pamätať celý život?

Spomíname na chvíle, ktoré sa nám počas tohto obdobia zapísali do srdca. Budovanie nových priateľstiev, návšteva nepoznaných miest, ochutnávka nových jedál či čas strávený v krásach prírody. Všetky tieto udalosti nám bezpochyby priviali veľa radosti a mohli sme z nej ťažiť aj v zložitejších obdobiach.  

Rok 2021, poznačený nekončiacou pandémiou, nám mnohým priniesol aj náročné výzvy, ktoré boli nad naše sily a bolo potrebné ich zvládnuť. Nachádzanie pozitívneho aj v takýchto situáciách nám ale môže pomáhať v osobnostnom aj profesijnom rozvoji.

V Mladiinfo sme počas roka 2021 toho veľa stihli. Usporiadali sme Live Talky na Facebooku a Instagrame s témami ako: Čo po škole?, Sociálne podnikanie v regióne Vyšehradskej skupiny, Ako sa prihlásiť na stáž v Komisi či o Erasmus+ stážach. Ďalšou súčasťou našich aktivít boli jazykové kaviarne a projekty ako napr. KLIK, ktorý bol zameraný na predstavenie zaujímavých príležitostí efektívneho prežitia letných prázdnin pre mladých ľudí. Naši hostia poskytli tipy ako sa úspešne dostať do leadership programov či ako získať štipendium do zahraničia. Zrealizovali sme mnoho webinárov zacielených na informovanie o dobrovoľníctve s Európskou dobrovoľníckou službou (ESC). Zúčastnili sme sa rôznych konferencií a zahraničných tréningov. Prinášali sme ponuky na vycestovanie do zahraničia pre mladých ľudí v rôznych oblastiach na Instagrame a Facebooku, ktoré si ešte stále môžeš pozrieť.

Tento rok nám pripravil množstvo skúšok ale aj naopak, zaujímavé a kreatívne úlohy, ktoré boli veľmi obohacujúce. Veríme, že aj Tvoj rok 2021 bol produktívny, tvorivý ale aj oddychový a dobrodružný.

Tím Mladiinfo Slovensko ti praje do Nového roka 2022 vykročenie tou správnou nohou a veľa pozitívnej nálady a úsmevu!

Ak máš v predsavzatiach na nový rok prežitie neobyčajného dobrodružstva, sleduj naše ponuky na vycestovanie do zahraničia a splň si tak svoj sen!

910 videní