Navštív s nami Thajsko! Vzdelávací projekt

21. January 2022 | Archív |
1,272 videní

Navštív s nami ďalší turistický raj, malebné miesta, prekrásne výhľady. Čaká ťa Thajsko! Preplnený rušný Bangkok, známe miesta, ktoré určite poznáš z mnohých slávnych filmov. Exotická príroda, hory, pralesy, pláže, plantáže, výborná kuchyňa, zaujímaví ľudia. Ak si pripravený na nové zážitky, spoznávanie nových miest a nových ľudí, neváhaj sa prihlásiť na nasledovný projekt.

Tvoja úloha

Rozširovať angličtinu medzi žiakmi aj učiteľmi, práca v škole a v materskej škole v oblastiach Padang Besar, Sadao, Songkhla. Hlavnou úlohou je komunikovať v angličtine, povzbudzovať študentov a deti k tomu, aby používali angličtinu, pomocou rôznych piesní, hier a iných interaktívnych aktivít. 

O PROJEKTE

KDE: Thajsko

KEDY: jar-leto 2022

DĹŽKA: 3 mesiace

VEK: 22 – 30 rokov

STRÁNKA ORGANIZÁCIE: https://www.volunteerspirit.or.th/

Odkaz na článok v angličtine nájdeš tu.

Kvalifikácia a predpoklady dobrovoľníka

  • čistý register trestov
  • byť schopný komunikovať v angličtine
  • zručnosť a kreativita
  • vzťah k malým deťom

Ubytovanie a strava

Dobrovoľník zostane v thajskom hostiteľskom rodinnom dome v oblasti Padang Bezar (hraničná časť v Sadao Songkhla), kde si môže pripraviť raňajky alebo večeru a bude zdieľať izbu s ostatnými dobrovoľníkmi, bude zdieľať toaletu s rodinou. Obed je zabezpečený na pracovisku.

Vybavovanie víz a cestovania

Vzhľadom na súčasnú situáciu musia byť všetci dobrovoľníci plne zaočkovaní jednou z vakcín uznávaných Európskou agentúrou pre lieky. Informácie o obmedzeniach COVID-19 nájdete tu

Vybavovanie víz zvyčajne trvá 1 mesiac. Vízum je potrebné vybaviť pred odletom. Viac informácií nájdete tu.

Máš nejaké otázky? Napíš nám!

Prihlasovanie na túto pozíciu je otvorené. Neváhaj a zapoj sa ihneď!

Zapoj sa k ostatným dobrovoľníkom a vycestuj do zahraničia cez Mladiinfo.sk, ktorá ti rada poradí. Svoje životopisy posielajte v angličtine.

Email: volunteers@mladiinfo.skprojects@mladiinfo.sk

Odkaz na článok v angličtine nájdeš tu.

1,272 videní