Kam na dobrovoľníctvo? 5 aktuálnych ponúk dobrovoľníctva!

20. December 2020 | Aktuálne ponuky |
1,475 videní

Rozmýšľaš nad tým ako vystúpiť z tohto korona vlaku, ktorý práve žijeme, zmeniť krajinu a skúsiť si niečo nové?

Prinášame ti niekoľko aktuálnych ponúk dobrovoľníctva, na ktoré môžeš vycestovať aj v čase covidu.

Hola, amigos!

Už sa ti cnie za letom, za čarom južanských krajín a najradšej by si sa preniesol/a niekam, kde bude ´mañana´ a ´siesta´ súčasťou tvojho slovníka? Veru, nie je to nič nereálne.

Tentokrát máš možnosť vycestovať na dobrovoľníky projekt do známeho španielského mesta, Santiago De Compostela – a máš na výber hneď z niekoľkých projektov!

O aké dobrovoľnícke projekty ide? TU sa dozvieš viac.

Deadline na prihlásenie je do 31. december 2020.

Zaži 2 mesiace na projekte v Chorvátsku !

Changing the world from my neighbourhood” je názov tohto dobrovoľníckeho projektu. Celé dobrovoľníctvo sa uskutoční v jednej z častí chorvátskeho Zagrebu, kde úlohou dobrovoľníkov bude vytvárať program pre miestnu komunitu, workshopy pre deti a reprezentovať krajinu ich pôvodu.

Viac o projekte TU!

Deadline na prihlásenie: 31. 12. 2020.

Environmentálny projekt v Španielskej Tarragone.

Ak máš blízko k prírode a túžiš šíriť povedomie o ochrane životného prostredia a možnostiach ako to prostredie zlepšiť, čítaj ďalej – toto dobrovoľníctvo ti toho ponúka ďaleko viac.

GEPEC en Xarxa je organizácia s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti dobrovoľníctva, ktorá sa venuje práve témam ochrany biodevrzity, eliminácií odpadkov či ekologickejším spôsobom fungovania ako takého.

Aktuálne hľadajú dobrovoľníkov pre rôzne manuálne činnosti, sledovanie klimatických zmien, starostlivosť o zvieratá, prácu s mládežou či administratívu.

Začiatok projektu: 4. 1. 2021 Preto neváhaj a klikni SEM pre viac info.

Dlhodobé dobrovoľníctva v Maďarsku!

Vycestuj za dobrovoľníctvom k našim južným susedom a zapoj sa do fungovania miestnej komunity. Dostaneš príležitosť vytvárať rôznorodé aktivity pre deti a mládež, rovnako budeš mať možnosť zlepšiť sociálne siete hosťujúcej organizácie. Pamätaj, že kreativite sa medze nekladú!

Bližšie info o projekte nájdeš TU.

Mladiinfo Slovensko môže byť tvojou vysielajúcou organizáciou. Prihlás sa zaslaním životopisu a motivačného listu alebo krátkeho videa, kde vyjadríš motiváciu zúčastniť sa na projekte na: dimitrieska.dajana@gmail.com. V predmete e-mailu nezabudni zadať oblasť tvojho záujmu (práca s deťmi, sociálne siete..)

Deadline: 31. December 2020.

Chcel/a by si si vyskúšať dobrovoľníctvo, ale len na nejaký krátky čas? Táto ponuka je šitá pre teba. K dispozícií sú krátkodobé projekty v hlavnom meste Turecka, Ankare. Môžeš si vybrať hneď z niekoľkých termínov.

O čom sú tieto projekty? Všetky potrebné informácie o mieste, hradených nákladoch a prihláške sa dočítaš TU.

1,475 videní