Ďalšia skvelá ponuka! Dobrovoľníctvo v Ugande

17. February 2022 | Archív |
1,926 videní

Je tu ďalšia skvelá ponuka! Tentokrát zavítame priamo do Ugandy! Navštív s nami Afriku s novým jedinečným projektom. Stráv 3 mesiace v Ugande a zaži množstvo nových zážitkov.

O PROJEKTE

KDE: Uganda

KEDY: jar-leto 2022

DĹŽKA: 3 mesiace

STRÁNKA ORGANIZÁCIE: https://www.lusuganda.org/

Tvoja úloha

Tvojou úlohou bude vypomáhať ako pomocný personál, a to v rôznych oblastiach: networking, finančný manažment, ekoturistika, komunitný rozvoj, sociálne podnikanie aj rôzne administratívne práce v meste Kabale. Možnosťou je aj vypomáhať na základnej škole pri rôznych školeniach pre deti a mládež.

Kvalifikácia a predpoklady dobrovoľníka

  • komunikácia v angličtine
  • flexibilný pracovný čas
  • ochota pracovať v tíme

Ubytovanie a strava

Ubytovanie poskytuje Paradise Eco-Hub Foundation na ostrove Itambira pri jazere Bunyonyi (www.paradiseecohub.com), kde sa budete ako dobrovoľníci aj stravovať. K dispozícií by mala byť miestna aj medzinárodná kuchyňa.

Víza a cestovanie

O víza je možné požiadať pred vycestovaním online formou (3-mesačné turistické víza). Po prílete na medzinárodné letisko Entebbe (Uganda) alebo Kigali (Rwanda) bude každý dobrovoľník vyzdvihnutý z letiska na miesto konania (z tohto dôvodu je lepšie informovať organizáciu o dátume a čase príletu). Ďalšie požadované dokumenty (Certifikát o vakcíne a Certifikát o výsledku laboratórneho testu nie staršieho ako 48 hodín).

Máš nejaké otázky? Napíš nám!

Prihlasovanie na túto pozíciu je otvorené. Neváhaj a zapoj sa ihneď!

Pridaj sa k ostatným dobrovoľníkom a vycestuj do zahraničia cez Mladiinfo.sk, ktorá ti rada so všetkým poradí. Svoje životopisy spolu s motivačným listom posielajte v angličtine.

Email: volunteers@mladiinfo.sk

1,926 videní