Navštív s nami Afriku! Dobrovoľníctvo v Keni

9. February 2022 | Archív |
2,162 videní

Navštív s nami Afriku a ochutnaj špecifickosť jej odlišnej kultúry. Dnešná ponuka ťa určite zaujme, ak si ešte nezavítal do Afriky a zaujíma ťa nová destinácia či mentalita tamojších ľudí. Stráv 3 mesiace v Keni a vydaj sa na cestu plnú nových zážitkov.

O PROJEKTE

KDE: Keňa

KEDY: jar-leto 2022

DĹŽKA: 3 mesiace

Tvoja úloha

Tvojou náplňou práce bude pomáhať s úlohami na rôznych pozíciách ako sú asistent učiteľa v miestnej základnej/strednej škole, pomocný sociálny pracovník v detskom centre pre mládež alebo podporný personál v oblasti sociálneho podnikania pre mladých ľudí. 
 

Kvalifikácia a predpoklady dobrovoľníka

  • komunikácia v angličtine
  • dobrovoľník by mal zvládnuť mladých ľudí vo veku od 8 do 17 rokov

Ubytovanie a strava

Ubytovanie bude možné u domácej hostiteľskej rodiny, kde sa budeš môcť aj stravovať (miestna aj medzinárodná kuchyňa).

Víza a cestovanie

O víza je možné požiadať pred vycestovaním online formou (3-mesačné turistické víza). Po prílete na medzinárodné letisko Jomo Kenyatta v Nairobi v Keni bude každý dobrovoľník vyzdvihnutý z letiska na miesto konania (z tohto dôvodu je lepšie informovať organizáciu o dátume a čase príletu). Ďalšie požadované dokumenty (Certifikát o vakcíne a Certifikát o výsledku laboratórneho testu nie staršieho ako 48 hodín).

Máš nejaké otázky? Napíš nám!

Prihlasovanie na túto pozíciu je otvorené. Neváhaj a zapoj sa ihneď!

Pridaj sa k ostatným dobrovoľníkom a vycestuj do zahraničia cez Mladiinfo.sk, ktorá ti rada so všetkým poradí. Svoje životopisy spolu s motivačným listom posielajte v angličtine.

Email: volunteers@mladiinfo.sk

2,162 videní