Dobrovoľnícke ponuky pre teba

11. November 2021 | Archív |
1,002 videní

Rozhodne nepriehľadni  naše najnovšie dobrovoľnícke ponuky. Prečítaj si, kde všade s nami môžeš zažiť dobrodružstvo!

1. MAĎARSKO, Nagyvázsony

Projekt Tittle-Tattle zhromažďuje 10 dobrovoľníkov, ktorí budú navštevovať materské školy, základné školy a strediská mládeže. Dobrovoľníci budú učiť deti a mládež rôzne aktivity, napríklad aj vianočné piesne. Zapoj sa aj ty a pomôž druhým ľuďom prežiť krásne a veselé vianočné obdobie. 

KEDY:  23. 11. 2021 – 16. 12. 2022
DĹŽKA: 24 dní, krátkodobý projekt
DEADLINE na prihlásenie: 12.11. 2021

NÁPLŇ PRÁCE: Dobrovoľník bude vykonávať ľahkú a jednoduchú líniu aktivít. Zapojí sa do rôznych aktivít ako sú ručné práce alebo hudobné workshopy. Okrem toho bude mať možnosť naučiť sa pár základných, ale užitočných maďarských slovíčok. 

Pre viac info nás kontaktuj a my ti poskytneme všetky potrebné informácie.

2. ESTÓNSKO, Maarjaküla / Kiidjärve küla

Projekt je zameraný na prácu s ľuďmi, ktorí trpia poruchami učenia. Práve ty im môžeš napomôcť k tomu, aby sa stali rovnocennými členmi estónskej spoločnosti. 

KEDY:  01.01.2021 – 30.11.2022
DĹŽKA: 11 mesiacov, dlhodobý projekt
DEADLINE na prihlásenie: flexibilný

NÁPLŇ PRÁCE: Dobrovoľník bude pomáhať pri každodenných aktivitách a bude sprevádzať obyvateľov obce Maarja, s ktorými bude vytvárať rôzne aktivity a workshopy. 

Viac info nájdeš tu.

3. ESTÓNSKO, Pärnu

Dobrovoľníctvo je zamerané na prácu v domove pre zdravotne postihnutých. Tvojou úlohou je podporiť a povzbudiť každého obyvateľa domova tak, aby bol nezávislý, ako len môže. 

KEDY:  01.10.2021 – 30.09.2022
DĹŽKA: 12  mesiacov, dlhodobý projekt
DEADLINE na prihlásenie: flexibilný 

NÁPLŇ PRÁCE:  Náplňou práce dobrovoľníka je pomáhať pri každodenných aktivitách centra, ale taktiež napríklad podporovať členov domova pri hľadaní ich silných stránok, ktoré im pomôžu k zlepšeniu kvality života. 

Viac info nájdeš tu.

4. ESTÓNSKO, Viljandi

Viljandi Näituse je domovom pre ľudí so zdravotným postihnutím, kde sú podporovaní v každodennom živote. Pridaj sa k nim a pomôž znevýhodneným ľuďom ku lepšiemu životu.  

KEDY:  01.10.2022 – 30.09.2022
DĹŽKA: 12 mesiacov, dlhodobý projekt
DEADLINE na prihlásenie:  flexibilný

NÁPLŇ PRÁCE:  Dobrovoľník bude pomáhať koordinátorom pri organizovaní aktivít ako je napríklad podpora a usmerňovanie klientov, varenie, čítanie, fotografovanie, ručné práce, šport a rôzne ďalšie aktivity každodenného života. 

Viac info nájdeš tu.

Chceš cestovať, spoznávať nových ľudí a naučiť sa niečo nové? Potom je dobrovoľníctvo pre teba to pravé. Tak neváhaj a prihlás sa na jednu z našich ponúk. Počas celého procesu od podania prihlášky, vycestovania, vykonávania dobrovoľníctva až návratu domov sme ti k dispozícii ako tvoja vysielajúca organizácia.

Máš otázky, na ktoré odpovede si nenašiel/nenašla? Napíš nám! Vysielaniu dobrovoľníkov do zahraničia za teba a nás vybavuje: volunteers@mladiinfo.sk, ktorá ti rada poradí.

Veľa šťastia!

1,002 videní