Nové dobrovoľnícke ponuky

3. November 2021 | Archív |
995 videní

Predstavujeme ti aktuálne dobrovoľnícke ponuky. Ktorú si vyberieš?

1. ESTÓNSKO, Väike-Maarja

Ide o projekt zameraný na spoluprácu s mladými ľuďmi v centre mládeže. Tento projekt ti umožňuje zúčastniť sa niekoľkých školení a seminárov o mládeži, kde sa naučíš ako efektívne pracovať s mladými ľuďmi. 

KEDY:  04. 01. 2022 – 31. 12. 2022
DĹŽKA: 9 mesiacov, dlhodobý projekt
DEADLINE na prihlásenie: flexibilný 

NÁPLŇ PRÁCE: Dobrovoľník bude denne spolupracovať s pracovníkom centra mládeže, budú spoločne plánovať a organizovať rôzne aktivity ako napríklad súťaže, výlety, varenie a mnohé iné činnosti. 

Viac info nájdeš tu.

2. ŠPANIELSKO, Alzira

Cieľom projektu je propagovanie kultúrneho a historického dedičstva mesta Alzira. Pridaj sa aj ty a zvýš povedomie o európskom kultúrnom dedičstve.

KEDY:  01.01.2022 – 30.11.2022
DĹŽKA: 11 mesiacov, dlhodobý projekt
DEADLINE na prihlásenie: flexibilný

NÁPLŇ PRÁCE: Dobrovoľník sa bude aktívne podieľať na realizácii rôznych kultúrnych projektov a bude pomáhať pri každodenných úlohách ako je komunikácia, príprava materiálov a zbierok, jazyková asistencia a podobne.

Viac info nájdeš tu.

3. ŠPANIELSKO, Alzira

Zapoj sa do projektu Alzira IDEA a pomôž mladým nezamestnaným ľuďom nájsť ich vysnívanú prácu. 

KEDY:  01.01.2022 – 30.11.2022

DĹŽKA: 11 mesiacov, dlhodobý projekt

DEADLINE na prihlásenie: flexibilný 

NÁPLŇ PRÁCE: Miestna agentúra Alzira- IDEA hľadá dobrovoľníkov, ktorí budú aktívni pri rozvoji projektov v oblasti mládeže a komunikácie pre mladých ľudí. Dobrovoľník sa bude podieľať na príprave aktivít pre mladých ľudí, ktorí sa majú problém zamestnať. 

Viac info nájdeš tu.

4. ŠPANIELSKO, Alzira

Zaujímaš sa o zdravý životný štýl? Ak áno, tak tento projekt je ako stvorený pre teba.  Dobrovoľníctvo je zamerané na zlepšenie vyváženého životného štýlu medzi mladými ľuďmi Alziry. 

KEDY:  01.01.2022 – 30.11.2022
DĹŽKA: 11 mesiacov, dlhodobý projekt
DEADLINE na prihlásenie:  flexibilný

NÁPLŇ PRÁCE:  Dobrovoľník sa bude aktívne zapájať do každodenných aktivít na krytej plavárni alebo v telocvični. Okrem toho bude mať možnosť slobodne realizovať svoje nápady, ktoré budú šíriť povedomie o výhodách aktívneho a vyváženého životného štýlu, či už ide o športové podujatia alebo propagačné materiály. 

Viac info nájdeš tu.

Chceš cestovať, spoznávať nových ľudí a naučiť sa niečo nové? Potom je dobrovoľníctvo pre teba to pravé. Tak neváhaj, a prihlás sa na jednu z našich ponúk. Počas celého procesu od prihlášky, vycestovania, vykonávania dobrovoľníctva až návratu domov sme ti k dispozícií ako tvoja vysielajúca organizácia.

Máš otázky, na ktoré odpovede si nenašiel/nenašla? Napíš nám! Vysielaniu dobrovoľníkov do zahraničia za teba a nás vybavuje: volunteers@mladiinfo.sk, ktorá ti rada poradí.

Veľa šťastia!

995 videní