Náš team sa rozrastá o nové členky

10. October 2021 | Archív |
856 videní

Máme skvelé správy! Náš Mladiinfo tím sa rozširuje o nové posily. Radi by sme ti ich touto cestou predstavili bližšie. Kto sú? A čo ich k nám privádza? Prečítaj si krátke rozhovory s Lenkou, Kingou, Mirkou a Aďou.


Volám sa Miroslava a pochádzam z Oravy. Rada tvorím, skúšam nové veci a učím sa. Po štúdiu na strednej škole zameranej na programovanie som sa rozhodla zmeniť smer a ísť inou cestou. Vyštudovala som Marketingovú komunikáciu a reklamu, čo mi pomohlo uvedomiť si, čomu sa chcem v mojom živote venovať. Zbožňujem prírodu a tu strávené minúty, či hodiny nikdy nie sú zbytočne stratené. Rovnako rada navštevujem a spoznávam iné krajiny a v budúcnosti túžim precestovať celý svet.  

Vždy ma to ťahalo určitým spôsobom k umeniu a k tvoreniu. Spočiatku som obľubovala kreslenie, neskôr na vysokej škole som začala písať básne. Potrebnú inšpiráciu mi však vždy najviac dodáva príroda, kde môžem naplno relaxovať a len tak pozorovať všetku tú krásu okolo mňa. Z písania básní sa zrodila vo mne túžba naučiť sa písať aj články. Na písaní ma baví to, že môžem spracovať informácie mojím štýlom a vytvoriť tak niečo unikátne.

O možnosti byť dobrovoľníkom som počula už dávnejšie a vždy ma zaujímalo ako všetko v organizácií, ktorá umožňuje dobrovoľníčiť, vzniká a prebieha. Postupom času som sa dostala k Mladiinfo a pripojila sa do tímu ako copywriterka. Byť v Mladiinfo je pre mňa jedinečná príležitosť ako pomôcť, spoznať skvelých ľudí, podieľať sa raste organizácie a naučiť sa kopu užitočných vecí.


Moje meno je Kinga. Som pomerne tichá a introvertná osoba, skôr taký pozorovateľ a poslucháč, ktorý nie je veľmi rád stredobodom pozornosti. Rada sa učím novým veciam, ideálne praxou a získavaním nových skúseností. Som vždy pripravená a ochotná pomôcť, záleží mi na spravodlivosti a je vo mne stále veľká túžba zmeniť svet k lepšiemu.  

Pre mňa ako introverta je písanie spôsob, ako zhmotniť svoje myšlienky, pocity a niekedy aj názory a často považujem za jednoduchšie vyjadriť sa písanou formou než hovorenou rečou. Na písaní a vlastne aj čítaní beletrie je krásne, že sa človek môže na chvíľu stať niekým iným, byť niekde inde a trochu vypnúť od reality. A teším sa aj na písanie článkov, je to pre mňa nová výzva. 

Mladiinfo som registrovala ešte za svojich študentských čias, ale nejako sa nenašiel čas na dobrovoľníctvo. Nnedávno som náhodou natrafila na možnosť pridať sa k Mladiinfo ako copywriterka a hneď som vedela, že to chcem skúsiť. Páči sa mi priateľská atmosféra, skvelé projekty, na ktorých sa v Mladiinfo pracuje a možnosť získať mnoho skúseností a naučiť sa novým veciam.


Moje meno je Lenka. Som študentkou medzinárodných vzťahov a bezpečnosti na Univerzite Palackého v Olomouci. Som zanietená do diania vo svete, ale aj doma na Slovensku. Často ma uvidíte so slúchadlami v ušiach, počúvajúc politické podcasty v ruke s dobrou kávou. Nepohrdnem časom stráveným v prírode, na horách alebo prechádzkou vo viniciach.

Na písaní sa mi najviac páči sloboda. To, že môžem myšlienky napísať na papier a zhmotniť ich. To, že texty, ktoré vymyslím a napíšem môžu niekomu zlepšiť deň, dopomôcť k rozhodnutiu vycestovať alebo pomôžu urobiť život meniace rozhodnutie.

Mladiinfo mi dáva možnosť rozvíjať sa profesijne, ale aj osobnostne. Mám možnosť pozrieť sa pod pokrievku vznikania Erasmus+ projektov a byť ich súčasťou. Mám veľmi rada priateľskú atmosféru, ktorá vládne v Mladiinfo a verím, že budem len prínosom!


Volám sa Andrea. Momentálne žijem v Bratislave, no pochádzam z malebného Liptova. Som študentkou estetiky na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Veľmi ma baví umenie, kultúra a móda. Vo voľnom čase rada spoznávam nové zákutia Bratislavy, vždy ma totiž fascinovala atmosféra a čaro starého mesta.

Ako som spomínala vyššie, veľmi ma baví umenie, s ktorým sa jednoznačne spája aj kreatívna práca. Na kreatívnej tvorbe ma baví to, že môžem slobodne tvoriť niečo čo je jedinečné a originálne.

Už dlhšiu dobu som rozmýšľala, ako sa môžem v živote ďalej rozvíjať a náhodu som pritom natrafila na Mladiinfo Slovensko. Hneď ma zaujala možnosť kreatívnej práce v marketingu, po ktorej som už dlho túžila. Som veľmi rada, že som tu s vami a že môžem napredovať s veľmi šikovnými mladými ľuďmi, ktorí tvoria tím Mladiinfo.

Ďakujeme dievčatá a tešíme sa na spoločnú spoluprácu!

856 videní