Dobrovoľníctvo v Rumunsku

27. July 2022 | Archív |
849 videní

Predstavujeme ti novú zaujímavú ponuku, dlhodobý projekt v rumunskom meste Cristuru Secuiesc cez organizáciu ATA v rámci ESC projektov. Miesta pre dokopy 8 dobrovoľníkov/čok v Transylvánií sú stále otvorené, pozri si niečo viac o ponukách nižšie.

O PROJEKTE

KDE: Rumunsko, Cristuru Secuiesc

DĹŽKA: 10 mesiacov

KEDY:  september 2022 – jún 2023

DEADLINE PRIHLÁŠOK: 31.7.2022

VEK: 18 – 30 rokov

VIAC INFO: ponuka

ORGANIZÁCIA: www.ata-ro.eu/en, Facebook, Instagram 

 

Tvoja úloha

  1. NGO support person – 4 dobrovoľníci: podpora miestnych aktivít a komunikácia cez webové portály, sociálne mediá, stránky ako www.rural-transylvania.eu, foto/video reporty
  2. Inclusion support person – 4 dobrovoľníci: aktivity v materských a základných školách v meste a vo vidieckych oblastiach, neformálne workshopy pre deti a mládež, pomôcť rozširovať environmentálne povedomie, aktivity a pomoc pre zdravotne postihnutých, pomoc pri rozvíjaní praktických zručností (záhradníctvo a varenie)

 

Ubytovanie a strava

Každý dobrovoľník dostane 150 € ako príspevok na stravu a 90 € ako vreckové každý mesiac. Dobrovoľníci budú spolu ubytovaní v 5-izbovom byte, ktorý zahŕňa kuchyňu (2 chladničky, mikrovlnka, sporák, kuch. vybavenie…), 3 kúpeľne (záchod, práčka, sprcha), plne vybavené izby (postele, nábytok), energie, internet a Wifi pripojenie.

 

Predpoklady dobrovoľníka

  • vek – 18-30 rokov
  • práca s ľuďmi
  • kultúrne a sociálne orientovaný
  • kreativita, proaktivita, otvorenosť, nadšenie pre vec sú výhodou

 

Ako sa prihlásiť

Priamo cez ponuku , kde nájdete aj všetky potrebné a extra info alebo vyplňte formulár a odošlite spolu s CV a motivačným listom na office.ata@gmail.com

Ak máš nejaké otázky, neváhaj nás kontaktovať, nájdeš nás na našej FB stránke aj na Instagrame.

849 videní