Zapoj sa do víkendového kurzu pre aktívnych študentov!

29. March 2021 | Archív |
1,092 videní

Po pozitívnych ohlasoch na minuloročný LIVE program sme sa dočkali jeho pokračovania!

  • Máš 14-17 rokov?
  • Chceš stretnúť rovnako zmýšľajúcich mladých ľudí?
  • Chceš si zlepšiť svoje jazykové zručnosti?

LIVE program – LEAF Academy Immersive Virtual Experience je pre teba vynikajúcou príležitosťou! Stretni rovnako zmýšľajúcich ľudí, zlepši si angličtinu a rozvíjaj svoje podnikavé myslenie vo virtuálnom medzinárodnom prostredí.

Po programe sa budeš vedieť pozrieť na svoje okolie s novým nadhľadom. Naučíš sa lepšie identifikovať kľúčové problémy, na ktorých treba pracovať a zistíš, ako rozvíjať myšlienku svojho projektu. Navyše, dostaneš spätnú väzbu na svoje nápady a zlepšíš svoje zručnosti pomocou interaktívnych workshopov vedených zamestnancami LEAF Academy, študentmi a absolventami. A toto všetko v medzinárodnom tíme tvojich rovesníkov!

Zaži s nami víkendový LIVE program od piatka do nedele (28. – 30. mája 2021) a posilni svoje podnikavé myslenie!

Na aký program sa môžeš tešiť?

1. DEŇ: piatok 28. mája 2021

Počas úvodného stretnutia sa dozvieš viac o tom, ako budeme počas programu spolupracovať, kto sú účastníci a facilitátori a aký bude presný harmonogram. Spoznáš sa so svojimi členmi tímu, s ktorými budeš spolupracovať. Tešiť sa môžeš aj na rečníkov a ich inšpiratívne príbehy o vlastných iniciatívach a projektoch.

2. DEŇ: sobota 29. mája 2021

Druhý deň bude zameraný na podnikateľskú výzvu a individuálnu prácu. Budeš pracovať na zadaní a svoje poznatky odprezentuješ pred tímom. Následne budete s tímom pracovať na vylepšeniach. Tiež zistíš, čo je proces Design Thinking a ponoríš sa hlbšie do IDEA Generation. Ako tím predstavíte svoje riešenia pred komisiou externej poroty a získate spätnú väzbu.

3. DEŇ: nedeľa 30. mája 2021

Posledný deň prinesie užitočné workshopy študentov a absolventov LEAF Academy. Výber bude bohatý a sám/sama si vyberieš, ktorých sa zúčastníš. K dispozícii bude aj diskusný panel s absolventmi, ktorých sa môžeš opýtať na rôzne tipy a rady. Na záver sa spoločne pozrieme na predošlé dva dni programu a workshop spoločne uzavrieme.

Zapoj sa s nami!

1,092 videní