Koučing a kreativita á la France

24. August 2015 | Experience Valuable Sharing |
1,400 videní

”Tréningy cez Erasmus+ môžem každému mladému len odporučiť. Spoznávanie rôznych kultúr, nové priateľstvá a zároveň skúsenosti a vedomosti je pre mňa dokonalá kombinácia. Tento tréning bol môj prvý, no určite nie posledný.:)”

official_erasmus_plus_logo

Na prelome júla a augusta prebiehal tréning Coach Youth Change (Koučuj mladých k zmene) v krásnom, malebnom mestečku Brioude vo Francúzsku. Sily tu spojilo 22 účastníkov z 10 krajín Európy. Tento tréning sa venoval najmä témam ohľadom neformálneho vzdelávania, koučingu, kreativite, ale aj predsudkom a “nálepkovaniu” ľudí na základe našej predchádzajúcej skúsenosti.

pic 1 coach

Tento tréning zorganizovala organizácia Musikado, ktorej sa podarilo vytvoriť z úplne neznámych účastníkov skvelú skupinu ľudí,  dobrý tím a nové priateľstvá.

coach 2

Počas celého týždňa sme sa pomocou aktivít a neformálneho vzdelávania dozvedali o základoch koučingu a najmä sme spoznávali samých seba. Zároveň sme však mali aj kultúrny večer na ktorom sme poctivo odprezentovali aj Slovensko krásnou prezentáciou, po ktorej sa ozvalo niekoľko ľudí, že by naozaj radi išli na Slovensko a či ich môžem sprevádzať.:)

coach 3

Jeden celý deň sme mali venovaný vlastným workshopom, ktoré sme si mali pripraviť na akúkoľvek tému. Tento deň bol naozaj úžasný. Bolo tam vidieť jedinečnosť každého účastníka.

coach

Tréningy cez Youth Mobility môžem každému mladému len odporučiť. Spoznávanie rôznych kultúr, nové priateľstvá a zároveň skúsenosti a vedomosti je pre mňa dokonalá kombinácia. Tento tréning bol môj prvý, no určite nie posledný 🙂

Jana Šmotlakova

Financované Európskou úniou v rámci programu Erasmus+.

official_erasmus_plus_logo

1,400 videní