Mladiinfo Live Talk VII – Čo cez leto?

24. May 2021 | Archív |
825 videní

Máš už plán na leto? Ešte nie? Inšpiruj sa s nami už 27.5. o 18.30 v našom live streame na tému Čo cez leto? O dobrovoľníctve v Thajsku a seba-rozvoji na Slovensku sa budeme rozprávať s:

? Jaroslav Kondáč, ESC dobrovoľník v Thajsku?

Jaro je sprievodcom pre cestovnú kanceláriu BUBO. V roku 2018 pôsobil ako dobrovoľník v meste Songkhla v Thajsku, kde spolu s dvomi ďalšími dobrovoľníkmi z Česka a Severného Macedónska učil na angličtinu na Thaksin University a okrem toho pomáhal v múzeu Johothajskej kultúry: “Osobne vnímam dobrovoľníctvo ako skvelú skúsenosť, ktorá mi pomohla nájsť si prácu a spoznať Thajsko. Ako dobrovoľník som nebol turista, ale súčasť komunity.

? Nikola Datkova, študentka LEAF Academy?

Nikola študuje posledný ročník na LEAF Academy v Bratislave, stážuje na oddelení STEM na LEAF Academy, kde pomáha s výukou matematickej analýzy a ekonomiky. Od augusta nastupuje na Ivy League, University of Pennsylvania, kde sa chce venovať štúdiu kognitívnych vied a písaniu výskumov o počítačovej lingvistike. Vo voľnom čase sa učí jazyky, píše eseje a hrá počítačové hry.

? Terézia Lukáčová, zakladateľka I AMbitious?

Spoluzakladateľka a líderka vzdelávacej organizácie I AMbitious, spoluzakladateľka online rozvojovej platformy GROWNi.sk, absolventka Nexteria Leadership Academy a creatorka online programu Nexteria Lab. Jej vášňou sú inovácie vo vzdelávaní a rozvoj príležitostí pre mladých ľudí vo všetkých regiónoch na Slovensku.


Budeš v tomto čase vonku? Zober si nás so sebou alebo si pozri live talk zo záznamu eventu tu

Svoje otázky na hostí nám môžeš posielať kedykoľvek pred podujatím alebo počas neho prostredníctvom našich sociálnych sietí

Tešíme sa na teba!

825 videní