Megaphone 2: Hovor, Európa počúva!

23. December 2014 | Experience Valuable Sharing |
2,372 videní

Dvadsať šesť mladých ľudí z Českej republiky, Slovinska, Slovenska, Izraela, Macedónska, Jordánska, Tuniska, Chorvátska a Egyptu sa stretli na tréningu, ktorého témou bolo ako zvýšiť viditeľnosť ich organizácií, ako propagovať ich prácu prostredníctvom tradičných, ale aj nových médií a ako posilniť ich prezentáciu cez sociálne mediá.

official_erasmus_plus_logo

Títo mladí ľudia sa stretli na tréningu s názvom “Megaphone 2: Speak Loud, Europe is Listening ” v hlavnom meste Slovenska, Bratislave, v novembri 2014. Nielen, že mali možnosť nahliadnuť do oblasti public relations a sociálnych sietí, ale taktiež prežili pekné chvíle v Bratislave, počas ktorých mali možnosť spoznať slovenskú kultúru, tradície, gastronómiu a nočný život.

“Megaphone 2 bol jeden z najúžasnejších zážitkov, ktoré som kedy mala, čas, ktorý som v Bratislave strávila bol na nezaplatenie. Priala som si, aby sa aspoň na chvíľu zastavil čas a tá chvíľa nikdy nepominula”, povedala Shyma z Egypta.
Ivanovi z Chorvátska sa páčila celková atmosféra počas tréningu ako aj možnosť dozvedieť sa viac o oblasti PR: “Atmosféra a celé pracovné prostredie na tréningu bolo plné pozitívnej energie. Tréneri  boli kvalitní a poskytli nám množstvo zaujímavých informácií a PR a to veľmi efektívnym a zrozumiteľným spôsobom. Okrem toho urobili členovia Mladiinfo Slovenska všetko pre to, aby naše spomienky na Bratislavu boli iba POZITÍVNE. Chcel by som odporučiť tento druh tréningu pre každého, kto chce získať potrebné znalosti o PR. Som si istý, že tento tréning  bude užitočný aj pre môj profesijný rozvoj.”

Projekt Megaphone 2  vznikol v nadväznosti na podobný projekt, ktorý bol organizovaný rok predtým organizáciou  Mladiinfo International v Macedónsku spolu s ďalšími organizáciami z juhovýchodnej Európy. Následne sa aj Mladiinfo Slovensko rozhodlo priniesť know-how v tejto oblasti do krajín stredomorského regiónu. Projekt “Megaphone 2: Speak Loud, Europe is Listening!” bol podporený v rámci programu Erasmus +.

Financované Európskou úniou v rámci programu Erasmus+.
2,372 videní