Kam ťa posunul tento rok? #TimeToMove2020 Fotosúťaž

23. October 2020 | Naše aktivity |
1,471 videní

Je tu opäť čas Time to Move a s ním aj naša fotosúťaž! Kampaň Time to Move každoročne počas celého októbra informuje mladých ľudí o možnostiach štúdia, stáží a dobrovoľníctva v zahraničí. Počas októbra sa tak spájajú stovky mládežníckych organizácii naprieč Európou a informujú tisíce mladých ľudí o príležitostiach či programoch pre ich osobnostný a profesijný rozvoj.

Mladiinfo Slovensko si pri tejto príležitosti pre teba znova pripravilo súťaž. Výhra je lákavá a zaujme najmä mladých dobrodruhov. Naša otázka znie, kam ťa posunul tento rok? Mladiinfo Slovensko ročne vyšle niekoľko desiatok dobrovoľníkov do zahraničia a naopak príjme množstvo zahraničných dobrovoľníkov na Slovensku. Všetky tieto aktivity posúvajú mladých ľudí ďalej nie len keď sa bavíme o kilometroch a vzdialenosti od domova, no najmä keď sa jedná o ich osobnostný rozvoj. Dobrovoľníctvo samé o sebe je činnosť, ktorá všetkých z nás posúva z našich komfortných zón. V kombinácii s vycestovaním do cudzej krajiny sa tento zážitok ešte stupňuje a prináša množstvo nových skúseností. Pri príležitosti #TimeToMove2020 sme sa preto rozhodli odmeniť troch mladých ľudí, ktorí sa aj v tento rok napriek všetkým okolnostiam posunuli o krok ďalej. 

Čo musíš spraviť pre výhru? Navštív náš profil  na Facebooku a do komentára pod súťažný post pridaj svoju najobľúbenejšiu fotku z dobrovoľníctva alebo Erasmus pobytu, ktorý si stihol počas roku 2020. Prípadne pridaj fotku z aktuálneho Erasmu, ak sa na nejakom pobyte, študijnej stáži alebo dobrovoľníckej výmene nachádzaš. Pokiaľ si ani jednu z týchto aktivít ešte tento rok neabsolvoval, nahraj fotku z dobrovoľníctva na Slovensku, prípadne fotku aktivity, ktorá ťa tento rok posunula ďalej. Uchop túto úlohu kreatívne, vtipne a prekvap nás! Nezáleží na tom či si bol na Erasme ako študent, stážista alebo dobrovoľník, či si sa naučil nový jazyk alebo začal cvičiť jogu. K fotke nám v krátkosti napíš čo ťa tento rok posunulo ďalej a pridaj hashtag #TimeToMove2020. 

A čo môžeš vyhrať? Výhercovia budú až traja a získajú od nás #TimeToMove cestovateľské balíčky pre dobrodruhov, obsahujúce samé praktické veci, ako napríklad batoh, termosku, fľašu na vodu, drevený príbor alebo znovupoužiteľný kelímok. Vyhráva ten, kto získa najväčší počet lajkov, to znamená že popros všetkých kamošov nech tvoju fotku lajkujú vo dne v noci. 

Svoju fotku s popisom môžeš do komentára pridávať do 31. októbra. Podmienkou súťaže je sledovať profil Mladiinfo Slovensko na FB. Svoje šance na výhru zvýšiš tým, že súťaž budeš zdieľať na svojom profile. V pondelok, 02.11.2020 vyhlásime troch výhercov našich #TimeToMove balíčkov s najväčším počtom lajkov. Tak neváhaj, komentuj a ukáž nám kam ťa posunul tento rok s TimeToMove2020! Držíme palce. 

____________________________________________________________________________

Ceny do súťaže venovali naši partneri Eurodesk a Iuventa- Slovenský inštitút mládeže. 

1,471 videní