Dobrovoľníctvo v Taliansku – ESC projekt “Be like a Bee”

18. March 2023 | Archív |
558 videní

Ďalší projekt, založený na sociálnom a vidieckom rozvoji. Hľadá sa 6 dobrovoľníkov od marca 2023 na 12 mesiacov projektu. Aktivity budú prebiehať na viacerých miestach: VITERBO, MONTEFIASCONE, ACQUAPENDENTE, TARQUINIA, MONTALTO DI CASTRO. V článku prinášame viac informácií k ponuke, neváhajte sa prihlásiť.

O PROJEKTE

KDE: VITERBO, MONTEFIASCONE, ACQUAPENDENTE, TARQUINIA, MONTALTO DI CASTRO, Taliansko

DĹŽKA: 12 mesiacov

KEDY:  od marca 2023

DEADLINE PRIHLÁŠOK: asap

VEK: 18 – 30 rokov

STRÁNKA ORGANIZÁCIE:  http://www.muovimente.it/en    –      Facebook

 

Tvoja úloha

Tzv. “social farming” sú poľnohospodárske postupy, zamerané na podporu znevýhodnených ľudí v zmysle ich rehabilitácie, starostlivosti a integrácie, kde tento potenciál môže byť pozitívne ocenený. Kontakt s prírodou a so zvieratami.

Výpomoc v dennom centre mladých aj dospelých s mentálnym znevýhodnením. Ako dobrovoľník budeš najmä pomáhať opatrovateľom a aktívne sa spolu so zverencami zapájať do aktivít. Pri oboch typoch aktivít (na farme alebo v centre) budú dobrovoľníkov podporovať pracovníci, správcovia a ďalší talianski dobrovoľníci. Počas celého pracovného času očakávame tvoju pomoc, pozornosť a otvorenosť novým návrhom.

Ubytovanie a strava

Zdieľané ubytovanie s kuchyňou, dvojlôžkové alebo jednolôžkové izby (dobrovoľníci ubytovaní podľa pohlavia). Raňajky a iné jedlá si zabezpečujú dobrovoľníci sami, ako aj stravovanie počas voľných dní a sviatkov, inak je stravovanie poskytnuté hostiteľskou organizáciou. Každý mesiac dostane dobrovoľník príspevok na stravu.

Ako sa prihlásiť

Životopis s fotkou a motivačným listom v angličtine posielajte na evs@muovimente.it .

558 videní