Vedomostný (dobro)kvíz vol. 3: Tentokrát sme podporili organizáciu Mareena

16. April 2023 | Archív |
358 videní

Medicína či zapeklité farby – aj to boli témy, ktoré zazneli na našom treťom Vedomostnom (dobro)kvíze. Kvíz sa už tradične organizoval v bratislavskej kaviarni Kafé Scherz, ktorá ako vždy ponúkla a vytvorila príjemnú atmosféru. Tešíme sa na vás zase v lete!

Účastníci a účastníčky  si mohli preveriť vedomosti aj v oblasti hudby či z aktuálnych udalostí z marca. Naša kolegyňa Sima pripravila navyše aj otázky o zázrakoch našej planéty, ktoré určite prehĺbili znalosti nejedného súťažiaceho. V rámci kvízu tiež nechýbali ani bonusové otázky, ktoré ako vždy patria medzi tie najnáročnejšie výzvy.

Prvé tri víťazné tímy si mohli ako vždy užiť rôznu výšku konzumného v spomínanom podniku, ako aj milé propagačné materiály z dielne organizácie Mareena vo forme hrnčekov a nádherných tašiek. Aj napriek menšiemu obsadeniu ako zvyčajne si však mohli súťažiaci užiť príjemnú priateľskú atmosféru so zdravým súťaživým duchom. 

Vedomostný (dobro) kvíz slúži okrem zábavy aj na šírenie povedomia o aktivitách Mladiinfo Slovensko, ako aj na podporu iných mimovládnych organizácií, venujúcich sa rôznym sféram a cieľovým skupinám. Tentokrát sme výťažok z kvízu venovali práve organizácii Mareena, ktorá sa v rámci svojich aktivít  snaží vytvoriť bezpečný a dôstojný domov pre všetkých bez ohľadu na národnosť, etnickú a náboženskú príslušnosť. 

Deväť zúčastnených tímov tak okrem pestrej zábavy a zaujímavých cien malo možnosť aj symbolicky prispieť na dobrú vec a malou mierou tak tvoriť zo Slovenska inkluzívne a príjemne miesto na život aj pre cudzincov.

358 videní