Si eko? Prvý slovenský EkoKvíz preskúša tvoje vedomosti

16. April 2021 | Archív |
1,320 videní

Zaujíma ťa oblasť ekológie, udržateľnosti a tak trochu túžiš byť súčasťou zmeny vo svete? Máme pre teba jeden tip, ako na to! Občianske združenie Edukácia@Internet (E@I) prichádza s úplne prvým ročníkom EkoKvízu – edukačného projektu, kde sa za mesiac naučíš všetko potrebné.

Pri príležitosti Dňa Zeme (22.4.2021) si organizátor pripravil celoslovenský online kvíz zameraný na šírenie osvety v environmentálnych témach. Cieľom je pozitívne motivovať Slovákov k tomu, aby sa správali ekologickejšie, teda s väčším ohľadom na planétu Zem a nezatvárali oči pred silnejúcou klimatickou krízou.

Zdroj: https://www.instagram.com/ekokviz.eu/

Kvíz bude prebiehať každý deň počas celého mesiaca. Od 22.apríla do 21. mája tak bude mať každý záujemca možnosť prevetrať svoje vedomosti z ekológie a naučiť sa veľa zaujímavých poznatkov hravou a interaktívnou formou. Účastník tiež bude zaradený do súťaže o super ekologické ceny.

Kvíz môžeš hrať bezplatne, buď priamo na ekokviz.eu, alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie (sprístupnená bude čoskoro). Zaujímavé doplňujúce informácie k téme environmentalistiky môžeš sledovať aj na ich sociálnych sieťach – Facebooku alebo Instagrame.

Zdroj: https://www.instagram.com/ekokviz.eu/

Kvíz je prispôsobený všetkým kategóriám záujemcov. Či už v oblasti environmentalistiky zorientovaný/á si, alebo sa považuješ za úplného nováčika, prídeš si na svoje. Projekt môže byť zaujímavý pre mladých ľudí, ktorým sú eko témy veľmi blízke. Preto, ak si stredoškolák/-čka a si smutný/-á zo zrušených maturít, vyskúšaj si otestovať vedomosti z oblasti ekológie práve v kvíze.

Mladiinfo Slovensko informuje mladých ľudí o možnostiach neformálneho vzdelávania a osobnostného rastu. Sleduj nás na našom Facebooku, Instagrame alebo webe, aby ti neunikla nijaká z noviniek zo sveta mladých!

1,320 videní