Mládežnícka výmena Each Different – All Active!

14. September 2015 | Archív |
1,374 videní

Čo: 5 účastníkov + 1 líder na Youth Exchange Each Different – All Active!
Kde: Trzcianka, Poľsko
Kedy: od 20. – 29. Septembra 2015
Hradené: ubytovanie, strava, cestovné
Prihlášky do: ASAP

official_erasmus_plus_logo

Poľský partner TSD Sport nás na poslednú chvíľu oslovil s ponukou byť partnerom v projekte mládežníckej výmeny s názvom Each Different – All Active!

Preto hľadáme šiestich záujemcov, ktorí by ešte pred riadnym začiatkom školy radi zažili trochu multi-kulti prostredia, naučili sa niečo nové a spoznali nový kút Európy.

trzcianka exchange

Mládežnícka výmena sa bude sústreďovať najmä okolo témy športu, aktívneho trávenia voľného času, sharovanie tradičných národných hier/športov, spoznávania príležitostí, ktoré poskytuje “občianstvo v EÚ” a samozrejme interkultúrne učenie.

Each different all active

Ideálny kandidát

Od účastníka sa neočakáva žiadna špeciálna kvalifikácia.  Zo skúsenosti sa na projektoch najlepšie cítia ľudia, ktorí sú prirodzene priateľskí, otvorení, komunikatívni a radi cestujú. Čo sa týka vekového limitu mládežníckej výmeny, zúčastniť sa jej môžu osoby vo veku od 16 do 30 rokov. Pri pozícii lídra skupiny nie je určený vekový limit.

trzcianka

Náklady

Program, ubytovanie, strava a cestovné je hradené z grantu Erasmus+.

Ako sa prihlásiť

Životopis a krátku motiváciu (v angličtine) pošlite čo najskôr na adresu tatiana.mrugova(a)mladiinfo.sk. V predmete správy uveďte YE TSD Sport.

Viac informácií o projekte v infopacku TU.

Informácie ohľadom cestovania na miesto projektu TU.

1,374 videní