Jedinečná ponuka v Rakúsku v centre umenia

13. April 2022 | Archív |
980 videní

Všetci s umeleckým cítením a túžbou po kultúrnom a spoločenskom vyžití by mali určite zbystriť pozornosť pri našej novej ponuke v rakúskom meste Graz! Ak ťa baví kultúra, vyznáš sa v umení alebo ťa len jednoducho zaujíma spoločenský život, táto ponuka je možno práve pre teba. < rotor > je centrom súčasného umenia. Dôraz sa v ňom kladie na umeleckú produkciu, ktorá sa zaoberá sociálnymi, politickými, ekonomickými a ekologickými otázkami našej doby.

O PROJEKTE

KDE: Rakúsko, Graz

KEDY: 01/09/2022 až 31/08/2023

DĹŽKA: 52 týždňov

VIAC INFO NA: www.logo.at/hosting

Tvoja úloha

Hlavnými oblasťami dobrovoľníckej činnosti sú príprava a organizovanie umeleckých výstav, podujatí a aktivít vo verejnom priestore (prednášky, workshopy), rozširovanie umeleckého povedomia, program pre umelcov, pomoc aj pri vydávaní kníh, vedenie a rozširovanie archívu o umelcoch z Rakúska a južnej Európy. Dobrovoľníci sa pri príchode zúčastnia školenia, v ponuke bude aj kurz nemčiny. Komunikácia bude prebiehať v angličtine a nemčine. Dobrovoľníkom bude pridelený poradca a osobný mentor. 

Kvalifikácia a predpoklady dobrovoľníka

  • angažovaný, schopný pracovať samostatne
  • so záujmom a zmyslom pre umenie, spoločnosť a komunikáciu
  • so silnou motiváciou objavovať umeleckú a kultúrnu oblasť

 

Ubytovanie a strava

Ubytovanie pre dvoch dobrovoľníkov v spoločnom byte s oddelenými izbami, zdieľanou kuchyňou, kúpeľnou a sociálnym zariadením. Dobrovoľníci budú mať k dispozícií bicykel na presun po meste. Dostanú príspevok, vreckové v hodnote 150€/mes.

Máš nejaké otázky? Napíš nám!

Prihlasovanie na túto pozíciu je otvorené do 22.4. Neváhaj a zapoj sa ihneď!

Pridaj sa k ostatným dobrovoľníkom a vycestuj do zahraničia cez Mladiinfo.sk, ktorá ti rada so všetkým poradí. Svoje životopisy spolu s motivačným listom posielajte v angličtine.

Email: volunteers@mladiinfo.sk

980 videní