Mladiinfo víkendovka na Gemeri

12. August 2020 | Naše aktivity |
1,364 videní

Mladiinfo víkendovky sú neformálne stretnutia kolegov, dobrovoľníkov, ambasádorov, mentorov a priateľov Mladiinfo Slovensko. Od 7. do 9. augusta sme sa na jednej takej zúčastnili, aby sme ukončili program Mladiinfo Ambasádor 2019 a strávili spolu nejaký čas aj neformálne. Predsa len sme sa naposledy videli ešte predtým, ako začala karanténa. Napriek tomu, že sú naše online “stretnutia” plné pozitívnej energie a super nápadov, tie skutočné stretnutia sú na nezaplatenie.

Druhý augustový víkend sme teda všetci strávili v nádhernom regióne na juhovýchode Slovenska, ktorý skrýva mnoho krásnych a dychberúcich miest. Víkend sme strávili super aktivitami. Išli sme napríklad na ľahšiu turistiku do Slovenského Raja a na vodnú priehradu Dedinky. Kto tieto klenoty Slovenska ešte nevidel, mal by to určite veľmi rýchlo napraviť!

Pobyt v prírode nás perfektne nabil energiou a čas strávený s kolegami a priateľmi nám zase dodal ďalšiu motiváciu a inšpiráciu. Bol to víkend plný smiechu, dobrého jedla, super počasia a kopy nových zážitkov a nových nápadov.

1,364 videní