Nová dobrovoľnícka ponuka – ESC program v Gruzínsku

11. August 2022 | Archív |
1,192 videní

Mladiinfo v spolupráci s organizáciou “Georgian Youth for Europe” hľadá mladých ľudí s chuťou pomáhať v meste Rustavi (neďaleko hlavného mesta Tbilisi) v rámci ESC programu Erasmus+ (Európska dobrovoľnícka služba). Asociácia „Gruzínska mládež pre Európu“ (GYE) je mimovládna organizácia, ktorá poskytuje neformálne vzdelávanie pre miestne deti a mládež. GYE sa aktívne zapája do projektov Erasmus +, organizuje mládežnícke výmeny a školenia.

My sme do Gruzínska vyslali na dlhodobé a krátkodobé dobrovoľnícke projekty kopu mladých ľudí, medzi nimi Dáša, Tatiana aj Lívia spísali svoje zážitky z minuloročných programov v krátkych článkoch, ktoré nájdete tu: Gruzínsko – srdce Kaukazu, Môj rok na KaukazeGruzínsko mojimi slovenskými očami, EVS Gruzínsko, Pomáhaj skautom v Gruzínsku už od leta. Viac o podobných prebehlých projektoch priamo v Gruzínsku nájdeš v článku Vycestuj na dobrovoľnícky projekt do Gruzínska!

Teraz si predstavíme aktuálny projekt, na ktorý sa už môžeš prihlasovať. Ak ťa zaujímajú informácie o tejto krajine a jej kultúre, histórií, prírode, kuchyni a ľuďoch, prečítaj si aj náš najnovší článok Gruzínsko tak, ako ho zaručene nepoznáte

O PROJEKTE

KDE: Gruzínsko, Rustavi

DĹŽKA: 12 mesiacov

KEDY:  september 2022

ORGANIZÁCIA: Facebook

INFO: 2022GYE INFO-PACK ESC in Georgia (1)

 

Tvoja úloha

Budeš pomáhať v kancelárií aj v teréne ako logistická aj organizačná podpora pri medzinárodných projektoch.

Čaká ťa:

  • práca s mládežou vo veku 6-25 rokov
  • vytváranie propagačných videí, dokumentovanie práce a podujatí Gruzínskej mládeže pre Európu/ príprava článkov pre mesačný bulletin GYE
  • organizácia súťaží, letných táborov, výstav, festivalov, workshopov, podujatí, výletov tvorba plagátov
  • implementácia osobného vzdelávacieho projektu založeného na svojich záľubách a záujmoch neformálnymi metódami

 

Ubytovanie a strava

K dispozícií je zdieľaný byt s ďalšími dobrovoľníkmi asi 10 minút chôdze od centra mesta, ktorý bude mať samostatnú izbu, sociálne zariadenie a kuchynka budú spoločné pre všetkých dobrovoľníkov. Školenie a hodiny gruzínskeho jazyka, vreckové, príspevok na stravu, poistenie. V prípade záujmu sa môžeš prepravovať bicyklom. Dobrovoľník bude pracovať klasický pracovný čas, cca 7 hod. denne 5 dní v týždni. 

 

Ako sa prihlásiť

Prihlasovanie na túto pozíciu je otvorené. Neváhaj a zapoj sa ihneď!

Pridaj sa k ostatným dobrovoľníkom a vycestuj do zahraničia cez Mladiinfo.sk, ktorá ti rada so všetkým poradí. Svoje životopisy spolu s motivačným listom posielajte v angličtine.

Email: volunteers@mladiinfo.sk

Priamo cez ESC ponuku , kde nájdete aj všetky potrebné a extra info alebo odošlite CV spolu s motivačným listom na georgianyouth@gmail.com.

Máš nejaké otázky? Napíš nám!

Ak máš nejaké otázky, neváhaj nás kontaktovať, nájdeš nás na našej FB stránke aj na Instagrame.

1,192 videní