Online jazyková kaviareň – miesto, kde sa môžeš naučiť nový jazyk

11. February 2021 | Naše aktivity |
8,545 videní

Jazyková kaviareň je lákadlom mnohých mladých ľudí, ktorí majú záujem rozšíriť si obzory o inej kultúre a naučiť sa rozprávať novým jazykom. Rozhodli sme sa využiť potenciál našich dobrovoľníkov a zorganizovať Online jazykovú kaviareň. Lebo ako vraví jedno múdre príslovie: „Koľko jazykov ovládaš, toľkokrát si človekom“.

Naša prvá jazyková kaviareň sa uskutočnila vo štvrtok 4. februára. Ak si ju náhodou zmeškal, nemusíš mať obavy. O dva týždne vo štvrtok (18. 2. 2021) si to zopakujeme, ku angličtine a španielčine pribudne aj maďarčina.

V prvom rade by sme sa chceli poďakovať našim dobrovoľníčkam, Marcii zo Španielska a Bridget z Anglicka, ktoré s nadšením a zodpovednosťou prijali ponuku zúčastniť sa jazykovej kaviarne. Témou stretnutia bolo cestovania. Účastníčky sa rozprávali, kde by chceli žiť alebo ísť na dovolenku, aký bol ich posledný výlet pred pandémiou a ako pandémia ovplyvnila turizmus.

Dobrovoľníčky Marcia (vľavo), Bridget (vpravo)

Podľa ich slov to bolo príjemné stretnutie a všetci sa úprimne bavili. Veľmi nás potešil aj pozitívny feedback od dobrovoľníčky Bridget, ktorá si toto stretnutie veľmi užila a je rada za tipy a odporúčania čo robiť v Bratislave. Taktiež vyzdvihla aj to, že ľudia majú o komunikáciu v cudzom jazyku záujem.

A ako Bridget, tak aj my sme šťastní, že ste prejavili záujem o našu Online jazykovú kaviareň. Preto sa už nemôžeme dočkať, ako si to o týždeň zopakujeme.

8,545 videní