Mladiinfo sa rozrastá o nové kolegyne! PART 1.

10. December 2020 | Experience Valuable Sharing |
1,103 videní

Kto sú? Prečo sa rozhodli pridať do tímu Mladiinfo Slovensko? A aké sú ich
očakávania? Spoznaj s nami príbehy Martiny, Michaely a Simony.

Veľmi sa z nich tešíme. Aj vďaka nim môžeme v roku 2021 rásť.

Martina Chalová

Volám sa Martina a som študentkou posledného ročníka na Fakulte medzinárodných vzťahov v Bratislave. Počas štúdia som sa neustále snažila hľadať všemožné vedľajšie aktivity, ktoré by mi priniesli trochu viac, ako teória na prednáškach. Boli to rôzne brigády, stáže, ale najmä výmenné programy v zahraničí. A tak som sa vďaka programu Erasmus+ zamilovala do španielskeho jazyka či slnkom zaliateho Portugalska.

Som veľmi vďačná za príležitosť pôsobiť v Mladiinfo, a pracovať v super priateľskej a pozitívnej atmosfére. Taktiež mám možnosť byť v kontakte so zahraničnými dobrovoľníkmi a pracovať tak v medzinárodnom prostredí.

Zaujímam sa o fungovanie neziskového sektora a celkovú koordináciu projektov od úvodnej fázy, kontaktovania partnerov, až po samotnú realizáciu. Práve v tomto by som si rada obohatila svoje vedomosti a zručnosti.

Michaela Anna Jurkovičová

Dlhodobo sa venujem príprave žiadostí o nenávratné finančné prostriedky na celoeurópskej úrovni. Baví ma organizácia udalostí a v administratíve sa taktiež nestratím. Som nadšencom programu Erasmus+ a vďaka viacerým výmenným pobytom v zahraničí som zistila, ako sa dajú veci robiť inak a lepšie. Vo voľných chvíľach ma poteší dobrá káva či čokoládové pralinky.
  
Program Erasmus+ bol pre mňa vždy niečo špeciálne. Sama som absolvovala niekoľko pobytov v zahraničí a prostredníctvom Mladiinfo by som chcela moju skúsenosť posunúť ďalej, motivovať a podporiť ďalších mladých ľudí k vycestovaniu do zahraničia, zbieraniu nových skúseností a prekonávaní samých seba.
  
Mladiinfo mi dáva možnosť sebarealizácie, zlepšovania a rozvíjania vlastných profesionálnych zručností, ako aj spoznávanie mladých inšpiratívnych ľudí. Verím, že vďaka Mladiinfo budem mať možnosť prispieť k zmene k rozvoju mladých ľudí a spoločnosti.

Simona Krivá

Som Simona, pochádzam z Prešova, odkiaľ moje kroky viedli najprv do Bratislavy, kde som študovala na Fakulte medzinárodných vzťahov na EUBE a neskôr do Švajčiarska, kde momentálne pracujem v Európskej organizácii pre jadrový výskum. Svoj voľný čas najradšej trávim na horách s dobrou knihou a hrnčekom kávy.

Veľmi sa teším, že som súčasťou Mladiinfo Slovensko, keďže ma nesmierne
inšpirujú ich aktivity a hodnoty. Som zástancom toho, že neformálne vzdelávanie a zahraničné výmeny sú pre mladých ľudí veľmi dôležité a dúfam, že budem môcť svojou troškou prispieť k šíreniu a realizácii nových, zaujímavých, mind-opening projektov.

Autorka článku: Dominika Boková

1,103 videní