Aktuálna ponuka v Španielsku – Alzira

8. February 2023 | Archív |
584 videní

Staňte sa dobrovoľníkom na Európskom fóre mládeže a vyskúšajte si prácu s mládežou a študentami. Zúčastnite sa každodenných aktivít na školách a prispejte k lepšiemu vzdelávaniu mladých. V článku sa dozvieš viac informácií o tejto jedinečnej príležitosti, ktorú ti ponúka španielska organizácia IDEA. 

O PROJEKTE

KDE: Alzira, Španielsko

DĹŽKA: dlhodobý

KEDY: marec 2023 – november 2023

VIAC INFO: www.alzira.es

Tvoja úloha

  • účasť na hodinách anglického jazyka a iných hodinách a aktivitách určených školou s cieľom podporiť učiteľov, ako aj povzbudiť žiakov k používaniu anglického jazyk
  • podpora učiteľov pri príprave materiálov na vyučovanie a workshopy
  • reorganizácia školskej knižnice, aktualizácia online databázy kníh, spravovanie archív fotografií, textov a video materiálov
  • práca na webovej stránke školy, ako aj na sociálnych sieťach

Ubytovanie a strava

Dobrovoľníci zdieľajú plne vybavený byt s ďalšími medzinárodnými dobrovoľníkmi a stážistami, ktorých hostíme. Majú súkromné spálne. Dobrovoľníci tiež dostávajú štandardnú mesačnú podporu v celkovej výške 330 eur.

Ak vás škola úspešne vyberie, budete sa musieť zaregistrovať na portáli pre mládež a poslať nám svoje referenčné číslo. Následne Vám zašleme oficiálnu ponuku, ktorú budete musieť prijať cez portál.

Máš nejaké otázky? Napíš nám!

Prihlasovanie na túto pozíciu je otvorené. Neváhaj a zapoj sa ihneď!

Pridaj sa k ostatným dobrovoľníkom a vycestuj do zahraničia cez Mladiinfo.sk, ktorá ti rada so všetkým poradí. Ak máš nejaké otázky, neváhaj nás kontaktovať, nájdeš nás na našej FB stránke aj na Instagrame.

Email: volunteers@mladiinfo.sk

584 videní