Tretí ročník ECO projektu v Gruzínsku!

7. July 2015 | Archív |
1,285 videní

Prinášame tretie pokračovanie úspešného ECO projektu v Gruzínsku. Vydaj sa na objavnú cestu za inými kultúrami a tajomstvami Gruzínska. Spoznáš krásnu krajinu, nových ľudí, pomôžeš miestnym a možno sa dozvieš niečo nové aj sám o sebe!

Téma: životné prostredie, prezentácia Slovenska, život v EÚ
Kedy: 1. – 31.8. 2015
Kde: 2 týždne v meste Rustavi, 2 týždne v regióne Kakheti
Pre koho: mladí ľudia (18-30), aspoň základy angličtiny
Hradené: ubytovanie, strava, vreckové 66 €, poistenie, príspevok na cestovné do Gruzínska 360 €
Organizátor: Georgian Youth For Europe a Mladiinfo s podporou nového EÚ programu Erasmus+

10

O projekte

Prvé dva týždne strávia účastníci v meste Rustavi, kde budú organizovať aktivity pre mládež. Cieľom je neformálne vzdelávať mladých ľudí na tému napr. dobrovoľníctva, Európskej únie. Na druhú polovicu projektu sa účastníci presunú do regiónu Kakheti, kde miestna organizácia spravuje Eco Village-Pona. Príklady aktivít: upratovanie, pomoc v kuchyni, práce v záhrade a rekonštrukcia objektov. Organizovať sa budú rôzne aktivity pre miestnu komunitu, filmové večery na tému Európska únia, Slovensko a iné. Cieľom projektu je získať nové zručnosti a skúsenostipodporiť solidaritu toleranciu medzi mladými ľuďmi z rôznych krajín, ich osobnostný a profesionálny rast. Dojmy účastníkov z predminulého roka tuTu si môžete prečítať, ako bolo na projekte minulý rok.

gruzinsko

Ideálny účastník

Otvorení mladí ľudia, ktorí prispejú nápadmi, názormi a dobrou náladou a budú schopní komunikovať v angličtine. Hľadáme spolu 10 účastníkov z rôznych regiónov Slovenska, s rôznymi skúsenosťami, odbormi štúdia, zamestnaní, nezamestnaní, každý od 18 do 30 rokov má šancu! Takí, ktorí doteraz veľmi necestovali, ale aj tí, ktorí už sú scestovaní. Jednoducho, hľadáme rôznorodých ľudí, čiže možno práve teba! 🙂 Netreba sa báť ale mať odvahu.

Náklady

Všetky náklady – ubytovanie, strava, poistenie, mesačné vreckové  66 €, príspevok na cestovné do Gruzínska 360 € sú hradené z EÚ programu Erasmus+ – Európska dobrovoľnícka službaŽiadne účastnícke, ani iné poplatky nie sú.

Ako vyberieme účastníkov?

Všetkých účastníkov vyberieme cez výzvu na Facebooku Mladiinfo Slovensko.

1

1,285 videní