Jedno prekvapenie každý deň až do Vianoc

6. December 2021 | Archív |
832 videní

Pred pár dňami sa začal mesiac december a s ním aj spojené adventné obdobie. Prechádzky zasneženou krajinou, hľadanie tých najlepších darčekov pre našich blízkych či počúvanie vianočných pesničiek dookola. Končiaci rok určite nebol pre nikoho z nás tým najľahším a veríme, že Ti priniesol aj mnoho úžasných zážitkov a  zábavných situácií. Tento predvianočný čas slúži aj na spomalenie životného tempa  a nachádzanie radostí v maličkostiach.

V  Mladiinfo sme sa Ti rozhodli spríjemniť čakanie na Vianoce aktivitou s názvom Adventný kalendár.

Na naše sociálne siete, hlavne na facebokové a instagramové stories, budeme každý deň pridávať rozmanité inšpirácie. Nájdeš tam tipy na filmy, podcasty, vianočné darčeky či zaujímavé spoločenské hry. Budeme zdieľať aj tipy na podujatia, recepty alebo aj knihy, ktoré sa oplatí prečítať. Bezpochyby nebudú chýbať ani zaujímavé fakty a jedinečné projekty, o ktorých si ešte nepočul/a. Veríme, že touto aktivitou ti prinesieme nové nápady na plnohodnotné strávenie predvianočného času.

Určite si to nenechaj ujsť, sleduj nás na našom InstagrameFacebooku a zapni si upozornenia, aby si nezmeškal/a žiaden dobrý tip.

Ak máš aj Ty nejaké nápady či poznáš nejaký obdivuhodný projekt, ktoré by sme mohli pridať do nášho adventného kalendára, neváhaj sa nám ozvať! Budeme len radi 🙂

Tak poď otvárať okienka adventného kalendára spolu s nami!

832 videní