Nájdi si nové aktivity s Eurodesk Opportunity Finder

6. July 2020 | Experience Valuable Sharing |
1,059 videní

Vieme, aké je zložité orientovať sa na internete medzi množstvom príležitostí, ktoré tam môžeš dennodenne nájsť. Sú ich stovky a každá z tých aktivít ti ponúka niečo iné. Či sa už zaujímaš o súťaže, granty, dobrovoľnícke ponuky, súťaže, kurzy, konferencie či tréningy, máme pre teba jedno super riešenie.

Eurodesk je európska informačná sieť, ktorá zvyšuje povedomie mladých ľudí o rôznych zaujímavých projektoch a mobilitách. Navyše, teraz ti prácu o niečo uľahčia, pretože prichádzajú s Eurodesk Opportunity Finder.

A o čo teda ide?

Eurodesk Opportunity Finder je doslova hľadač nových príležitostí. Je neskutočne prehľadný a všetky projekty ti zaradí do určitých kategórií a každá kategória má ešte vlastné podkategórie. Všetko máš pekne zatriedené. Vďaka filtru sa tvoje hľadanie uľahčí – môžeš si vybrať tému, o ktorú sa zaujímaš, projekty si môžeš nájsť aj podľa vekovej skupiny, ktorej sú určené, či podľa cieľovej destinácie. Všetky projekty sú aktuálne alebo dokonca len také, ktoré sa budú konať o týždeň alebo o mesiac, takže už o nič neprídeš a môžeš sa dopredu pripraviť na prihlásenie.

Nevieme ako ty, ale my sme z toho úplne nadšení. Rýchlo sa pozri na stránku Eurodesk Opportunity Finder a nájdi si pre seba nejaký super nový projekt, ktorý ti môže ponúknuť nové dobrodružstvo, skúsenosť a vedomosti. Určite nám daj vedieť, čo ťa zaujalo najviac!

1,059 videní