Aktuálna ponuka v Maďarsku –  Nagyvázsony

4. February 2023 | Archív |
565 videní

Organizácia Fekete Sereg má pre teba ďalšiu skvelú ponuku – v dedinke Nagyvázsony blízko Balatonu, známej aj svojím stredovekým hradom. V článku sa dozvieš viac informácií, môžeš si vybrať z dvoch možností.

O PROJEKTE

KDE: Maďarsko, Nagyvázsony

KEDY: 1.3.2023/15.3.2023

DĹŽKA: 2 mesiace

VIAC INFO NA: http://www.fekete-sereg.hu/en  alebo FB page

Tvoja úloha

Môžete pracovať v materskej škole ako učiteľ, vypomáhať s každodennými povinnosťami (obliekanie a vyzliekanie, hranie hier, spievanie pesničiek, športové aktivity, maľovanie, výroba dekorácií a pod.).

Možnosť pracovať v oblasti médií a sociálnych sietí (filmovanie, úprava videí, fotografovanie a aktualizácia našich sociálnych sietí (príspevky, príbehy, reelská)).

Do it yourself aktivity – urob si sám (napríklad prelakovať lavičky či oprava plotov).

Práca v mládežníckom centre, komunikácia s mládežou, iné aktivity (stolný futbal, stolný tenis, karty), stretávať sa s mladými ľudmi po škole/práci a trávenie voľného času mimoškolskými aktivitami.

 

O PROJEKTE

KDE: Maďarsko, Nagyvázsony

KEDY: 1.3.2023/15.3.2023

DĹŽKA: 6 – 12 mesiacov

VIAC INFO NA: http://www.fekete-sereg.hu/en  alebo FB page

Tvoja úloha

Lektor anglického jazyka – ak rád učíš, raz do týždňa môžeš pracovať v inej dedine zvanej Somlóvásárhely v popoludňajšej škole a pomáhať deťom s domácimi úlohami v angličtine.

Prípravné práce – v lete a koncom novembra zvyčajne hostíme skupiny krátkodobých dobrovoľníkov, ktorí prichádzajú z celej Európy na tri týždne. Pred ich príchodom nám môžete pomôcť s prípravami napr. vytvoriť infopack. Počas ich pobytu sa môžete pridať k ich aktivitám, k workshopom a programu.

Futbalový tréner – ak hráte futbal alebo radi športujete, máte možnosť podporiť trénera miestneho futbalového klubu s detským futbalom (tréning dvakrát týždenne). Cvičenie môžete naplánovať pre deti vo veku 4-10 rokov a inšpirovať ich v ich športovom koníčku.

Asistent archeológa – ak ťa zaujíma archeológia alebo si študent, môžeš pracovať dvakrát týždenne v múzeu ako asistent archeológa.

 

UBYTOVANIE

Ubytovanie v dobrovoľníckom byte v Nagyvázsony. Celkovo s 5 lôžkami rozdelených do 2 izieb. Dom má tiež WC, kúpeľňu, kuchyňu a obývaciu izbu. V byte je Wi-Fi (cca 3 EUR mesačne/os). Bezplatné Wi-Fi bude poskutnuté v mládežníckom centre. Dostanete mesačné vreckové cca 5 EURO/deň, a peniaze na stravu cca 3 EURO/deň. Raňajky, obedy a večere nie sú poskytované.

 

KONTAKT

Rita Kandikó

WhatsApp: + 36304239737

Kira Németh

WhatsApp: +36305034834

565 videní