Stráv s nami rok v Slovinsku!

3. March 2022 | Archív |
999 videní

Je tu ďalšia skvelá ponuka! Tentokrát zavítame do Slovinska! Stráv rok v Slovinsku a zaži množstvo nových zážitkov. Čaká ťa turistika v okolí Triglavu, krásne hory, jazero Bled, rôzne prírodné a kultúrne pamiatky, hrady a najmä čarovná Ľubľana a bohatý sociálny život. 

O PROJEKTE

KDE: Slovinsko

KEDY: 20.8.2022 – 20.8.2023

DĹŽKA: 12 mesiacov

 

Tvoja úloha

Tvojou úlohou bude vypomáhať v organizáciách pôsobiacich v oblasti mládeže, sociálnej starostlivosti a vzdelávania. Budeš mať možnosť prejaviť a zdokonaliť svoje schopnosti, rozvíjať zmysel pre iniciatívu, získavať nové zručnosti a získavať nové poznatky organizáciou a realizáciou. Medzi hlavné aktivity patria – workshopy, kurzy, individuálna podpora, šport, hry, prezentácie, prednášky.

Kvalifikácia a predpoklady dobrovoľníka

  • komunikácia v angličtine
  • flexibilný pracovný čas
  • ochota a záujem pracovať s deťmi
  • kreativita

 

Ubytovanie, strava a preprava

Dobrovoľníci budú ubytovaní v byte na hlavnom námestí Škofja Loka. Každý dobrovoľník bude bývať v jednolôžkovej izbe so spoločným zariadením na varenie, pranie, práčovňu a sociálne zariadenia. Dobrovoľníci si navaria sami, ale bude im poskytnutý mesačný príspevok na stravu 196 €. Budú mať tiež nárok na mesačný príspevok vo výške 120 €. Každému z dobrovoľníkov bude v prípade potreby poskytnutý bicykel a lístky na verejnú dopravu.

Máš nejaké otázky? Napíš nám!

Prihlasovanie na túto pozíciu je otvorené. Neváhaj a zapoj sa ihneď!

Pridaj sa k ostatným dobrovoľníkom a vycestuj do zahraničia cez Mladiinfo.sk, ktorá ti rada so všetkým poradí. Svoje životopisy spolu s motivačným listom posielajte v angličtine.

Email: volunteers@mladiinfo.sk

999 videní