Poď si zatancovať do Turecka!

10. December 2011 | Archív |
2,656 videní

Hľadáme dvoch účastníkov (chlapec a dievča) na projekt krátkodobej Európskej dobrovoľníckej služby v krásnom prímorskom meste Bodrum v Turecku na tému TANEC.

Projekt: Think once, think twice, think Dance
Kedy:
5.4. – 5.5.2012
Kde: Bodrum, Turecko
Pre koho: mladí ľudia (18-30), ktorí milujú tanec
Grant: ubytovanie, strava, poistenie, 90% cestovných nákladov
Uzávierka prihlášok: 15.12.2011

O projekte
Organizácia Bodrum Dance Club v Turecku organizuje každý rok v apríli Medzinárodný tanečný Bodrum festival. Zíde sa tu množstvo tanečníkov z celého sveta, ktorí sa zúčastňujú rôznych kultúrnych akcií. Dobrovoľníci budú pripravovať a tiež účinkovať na tomto festivale.

Koho hľadajú?
Človeka, ktorý miluje tanec, už má aké také skúsenosti s tancom, vie aspoň základy angličtiny a je otvorený novým príležitostiam. Úplne najlepšie ak je v nejakej organizácii, ktorá organizuje kultúrne aktivity, tanečnej škole alebo klube alebo niečom podobnom.

Grant
Všetky náklady (ubytovanie, strava, poistenie, 90% cestovných nákladov) sú hradené z EÚ programu Mládež v akcii. Dobrovoľník si hradí len 10% príspevok na cestovné.

Ako sa prihlásiť?
Ak Ťa to celé zaujalo a vieš, žeby si tam určite mal/-a byť, stačí vyplniť túto prihlášku. A spolu s krátkou motiváciou a životopisom (v angličtine) poslať tieto 3 dokumenty na adresy: evs(a)bodrumdans.com a evs(a)mladiinfo.sk. Neváhajte, lebo uzávierka je už vo štvrtok 15.12.2011.

Viac o tanečnej škole Bodru na stránke: www.bodrumdans.com

2,656 videní